Články

Návštěva v psím ráji

Čas rychle utíká a celá naše rodina se nemůže dočkat malé Princezničky. Znova jsme se po dvou týdnech rozjeli  do Holetína za naší budoucí krasavicí. Celý týden před cestou jsme řešili zda našeho Jetika vezmeme s sebou nebo ne. Všude ale jezdí s náma a konečně pozná se i s malou Rachel a její rodinou. Uvidíme jak na ní bude reagovat.

Štěňátka jsou kouzelná. Máme to štěstí vidět,  jak zdárně rostou malí, krásní a  neposední medvídci. Náš Jeti byl jak v jiném světě. Ty malé kuličky se ho vůbec nebály a mohu říci, že nás mile překvapil.

Když se miminka napapala a šla si oddychnout byla to doba, kdy se mladá Mersi a Jeti oddali psím hrátkám. Za našeho nadšeného sledování to byl koncert psí krásy a vznešenosti. Jen ten,  kdo pozná toto krásné plemeno ví o čem mluvím. Neúnavné dovádění a laškování nebralo konce.

Ale čekala nás dlouhá  cesta domů a tak jsme bělouškům jejich hru překazili. Rozloučili jsme se s bezvadnými chovateli a odjeli z psího ráje domů s tím, že již příští náš odjezd bude spolu s náma prožívat i naše malá Rachel.

Comments are closed.