Články

Rachelka má půl roku

Dne 19.11.2011 je naší Rachel Princess půl roku

Čas tak rychle letí a ona nám roste jak z vody. Když jsme ji přivezli domů jako maličké  štěňátko, byla stejně velká  jak naše pudlička Jessi. Dnes jí do Jetika moc nechybí.  Bude z ní pořádný kus velkého pejska.

Koupili jsme si ji pro krásu tohoto plemene a hlavně jako kamarádku našeho Jeta. A to skvěle plní. Dovádí společně a je opravdu radost je sledovat.

Jetik jí dává hodně z toho co umí. Dodává jí klid, když se Rachel dostane do neznámé situace. A ona mu to vrací svojí rozvážností. Je to fenina pohodářka. Na všechno má čas a do všeho dojde s rozvahou.

Společně jsou jako dva suveréni. Ba co víc mají i stejné znamení a to tmavší pruh srsti na zádech. Dle paní chovatelky je to po Rachelčině otci Trikim. Ten je dědečkem našeho Jetika. Společného mají však mnohem víc. Stačí je jen sledovat.

Když jsme čekali až pro nás vyroste, říkali jsme si, že by určitě někdy měla odchovat štěňátka. Ale když jsme ji přivezli domů tu sladkou bílou kuličku, tak jsme vše zavrhli. Rachelku nemáme pro štěňátka.

Je to naše holčina pro radost. Pro krásné chvíle, které spolu s ní a Jetem  prožíváme.

Je neuvěřitelně hodná a milá.

Vybrali jsme si Tě dobře milá  Rachelko.

Comments are closed.