Články

Poslední červnová sobota

Je sobota. Fildoj začaly prázdniny pěkným parnem.
S pesanama chodím ven brzy ráno, ještě za chládku a v poledním parnu jdou ven jen na svoji potřebu 😀
Maličký Jerry už taky běhá ven. Doma jsem mu dala savou podložku, kdybych ho hned nezastihla. Několikrát ji použil, ale převážně chodí, teda je nošen ven. Schody nahoru vyběhne, ale dolů se bojí. I když včera za mnou přišel na zahradu, což mu muselo dát hodně odvahy. Sám však na zahradu nesmí, aby se neutopil v rybníčku. Mám ho překrytý, ale hravě by se se svojí velikostí protáhl zábranou, která byla kdysi tak akorát na malého Jeta.
Je to velmi všetečný a odvážný klučík. Jezdí všude s náma. Již byl několikrát v Liberci. Je to maličký suverén. Po Semilech si vykračuje jak náš Jetro a ničeho se nebojí.
Při středečním očkování nám paní doktorka Janička doporučila agility. A tak se ve čtvrtek vydáme do Semil. Rozšíří si tam pohled ohledně psích kamarádů a já koneckonců přijdu taky mezi lidičky.

Odpoledne jsem se pustila na balkóně do stříhání Jessi. Dalo mě to dost práce. Když byla krasavice hotová, byla jsem splavená jak kachna. A pak jsem si řekla, že bych v tom kožichu nebyla ani minutu, vzala strojek a okrasa pudla šla dolů. Jesinka má od teď ostříhané nožičky. Očividně jsem jí udělala radost. Během dne ji bude fajn a večer má stejně místo poď mojí dekou 🙂

Dlouho do noci jsme byli s pesanama na zahradě.  Když jsem nakrmila šli jsme s Filim ještě na balkón.
Pozoravali jsme noční fotbal a pak ještě koukali na krásný ohňostroj nad Výsluním.
Reakce našich pejsků na něj: Rachelka se šla podívat na Jerryho, který ani nevěděl o světě. Jetik jen zvedl hlavu, co že se to děje. No a Jessinka se sice trochu třásla, ale ven šla potom úplně v pohodě.

A tak jsme prožili všichni v pohodě poslední červnový nádherný den.

Comments are closed.