Články

První setkání

Dnes nás čekalo první setkání s překrásným pudlím miminkem.
Navečer jsme se vydali na výlet a na plánované setkání s jeho bezvadnými chovateli.
Bydlí v místě, podobném tomu, jaké bychom si přáli. Na okraji vsi a za domem rozlehlé louky. Pejsci tam mají možnost volného běhání, jak se jim zachce.
Uvítala nás krásná dobrmanka se svojí paní.
Pěkně jsme si popovídali ale hlavně jsme se poprvé setkali s překrásnýma pudlinkama a jejich maminkou. Štěňátka jsou opravdu moc krásná, všechna. A jejich maminka je vzorná a pečlivá.
Náš budoucí chlapíček se nechal hladit, mazlit a očividně si to  užíval. Vrtěl ocáskem, maličký mazlíček a převaloval se na zádičkách.
Krásný pocit.
Tak ještě dva týdny a bude nás víc. Už se všichni na něho těšíme. Čekají tu na něho nové hračičky, koupila jsem mu na zimu stejný svetřík jako má Jessinka a připravím mu jeho pelíšek. Ale stejně se domnívám, že bude spát s Jessinkou a někdy i Rachel v mé posteli. Nebo já v jejich? 😀
Je to moc krásný pejsek a Jessinka bude mít malého kamaráda na výlety. Jen si přeju, ať jsou spolu ve zdraví co nejdéle.
Nyní nás čeká velký úkol a to vybrat mu pěkné jméno.

Udělala jsem dobře, že jsem nepospíchala s výběrem štěňátka. Prodávat tak maličké mrňousky v pěti týdnech je nelidské. Na těchto štěňátkách je vidět pohoda a hlavně láska jejich chovatelů.

Hafan

Comments are closed.