Články

Co je nového

Od našeho posledního setkání se skupinou krásných čápů, jsme podnikali každý den procházky.
Leč čapíky, až na jednoho samotného, jsme již nezhlédli. Ale Filipův kamarád, který bydlí na samotě nad Libštátem, celé hejno na poli zahlédl i tam.
Tak se před dalekou cestou posilnili. Přejme jim teda šťastný let do zimovišť i zdárný návrat zpět k nám. Ať se příští rok z nich opět můžeme těšit.
Ale zpět k pejskům.
Mimo jiné výlety jsme se vydali ukázat klukům Harrachov a krásné vodopády na Mumlavě.
Naši suveréni si výlet pěkně užívali spolu s náma. Bylo nádherné počasí a lidí, ani moc né. Prošli jsme z parkoviště podél Mumlavy a po druhém břehu jsme se vraceli zpět do Harrachova. Naše cesta nebyla ani tři kilometry, ale nikam jsme nespěchali. Bylo nám tam fajn. Ani se nám nechtělo domů.

V pondělí absolvovali pudlí kluci očkování proti vzteklině. Při té příležitosti skočili na váhu. Joe váží 3.15 a Jerry 2.40 kg.
Jerry tentokrát píchnutí ani nezaregistroval, takže se ani nestačil rozčílit a Joe začal fňukat ve chvíli, kdy paní doktorka již vyplňovala očkovací průkaz 😀
Potom jsme ještě proběhli. obchodem nakoupit nezbytné kostičky a kočinám krmení a hajdy domů za bělouškama.
Že by se podařilo, aby byli klučíci po očkování v klidu? Ani omylem. Přestože jsem je s bílusema na zahradu nepustila, jejich válčení nebralo konce 🙂

Comments are closed.