Články

Recept na bublaninu

  3/4 hrníčku cukru

   4 žloutky

  1/2 skleničky oleje

  1/2 skleničky vody

1 1/2 skleničky polohrubé mouky

 1 vanilka a citronová kůra

 

Žloutky s cukrem utřeme. Přidáme vanilku, a pomalu za stálého míchání vléváme olej a vodu.

Potom opatrně přidáváme mouku.  Nakonec vmícháme tuhý sníh ze zbylých bílků.

Vzniklou směs vlijeme do vymazaného a moukou vysypaného pekáčku a poklademe ovocem.

 

Tento recept jsem použila při pečení beránka v silikonové formě. Připravené množství je do této formy akorát.

Jen jsem přidala 1 vajíčko.

 

Reagujte

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>