Články

Listopad

Čas tak letí, listopad bede zakrátko pryč. Dnes prvně v tomto měsíci sedám abych napsala pár řádků.
Začátkem měšíce se začala hárat Jessinka.
Všechno jsme zvládali až do kritického období a kluci se o ni začali tvrdošijně zajímat. Nejhůř hormonek Joe. Seděl, pokňourával a chtěl za holkama. Jetik, jako pravý galán, ač nerad, dal se ovládnout jako vždy.
Ovšem Jessi, rozhárala i naši „sloničku“ Ráchelku. Děvčata spolu obývají kuchyň a chlapíci mají tento prostor zapovězen. Jen na sebe s holkama koukají.
Pro ně je snad nejhorší, že nejsou spolu :'(
Venčení v této době máme na etapy.
První jdou všichni chlapíci a pak jdou holky. I odpolední aktivita Jeta baví. Nejdříve si s chutí zaaportuje a pak cvičí, stejně jako dřív, když byl ještě sám. Nedělá mu žádný problém ani odložení. Je to náš bezvadný, skvělý „pan pes“
Když se vyběhá, je řada na pudlíčcích. Ty mě doprovází po zahradě a jelikož jim je již sedm měsíců a začínali mít své hlavičky, přišla i na ně řada s trochou poslušnosti. Kousek sýra v kapse dělá divy :-D. a všechny nás to baví.
Konečně po chvíli je řada na holkách. Ty nechám, ať si běhají jak se jim chce.
A tak mohu říct, že celý listopad jen venčíme a venčíme. 😉

Příští týden bude opět v naší vsi rozsvěcení stromu.
Na zahradě, kousek za naším domečkem, bude odpalován, jako každý rok, velký ohňostroj. Znamení, jak neúprosně čas letí. Není to tak dlouho co jsme seděli s pejskama v kuchyni na zemi a Rachelka všechny uklidňovala. Letos máme další dva neohrožené pejsky. Uvidíme jak na rachejtle bude letos reagovat Jessinka.
Čas adventu pro ní vždycky začíná stresem.
Ovšem, již dnes se s Fildem těšíme, jak se budou pudlínci tvářit na stromeček a všechno dění kolem Vánoc.
No uvidíme, cím nás překvapí 🙂

Comments are closed.